BANNER11
BANNER11-1
BANNER113

KAMI Kasedhiya ALAT KUALITAS唱Dhuwur

produk北城

  • 3芯4芯交联聚乙烯绝缘电力电缆

    3 kabel inti inti 4 inti terisolasi

    Jeneng Kabel Daya Terisolasi XLPE标准IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 Tegangan标准Nganti 35KV Konduktor Tembaga utawa Salib Konduktor Aluminium Adhedhasar sarat klien Aplikasi Kabel Daya Tegangan Sedheng digunakake kanggo mbagekake listrik AC dirating voltase 35KV lan ing sangisore saluran transi 35KV。Paket Paket Drum Kayu utawa Isolasi Drum Kayu - Kayu Wesi utawa kabel daya terisolasi XLPE XLPE cocok kanggo…

  • 亚博苹果App岩棉夹芯板,双层氧化镁板

    Panel sandwich wol rock kanthi magn…

    Jeneng Produk Panel sandwich wol rock Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Maksimum 6000mm utawa Tebal dinkhusus 50mm 75mm 100mm Baja Wajah Tebal 0.5-1.0mm Bahan Plate Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, Baja SS, Baja Ti-Zn, HPL, VCM Coating PE, PVDF,材料HDP Struktur EPS Struktur Bingkai Galvanis utawa Struktur Bingkai profil Aplikasi Bahan kimia, medis, listrik, panganan, kamar bersih farmasi Ngadopsi PCGI lumahing PCGI sing apik kanthi pangisi EPS。汉……

  • 亚博mg免费1类节能直边型LED洁净面板灯

    Kelas 1 hemat energi tipe pinggir lurus LED…

    Jeneng Produk Jinis pinggir lurus LED lampu panel bersih Daya 14W 28W 18W 36W Asal China Voltase AC200V Tingkat isolasi Kelas 1 Sertifikat CE CCC RoHS Cahya cerah metu rata, kanthi Sudut pencahayaan sing luwih jembar。大家都很好,大家都很好,大家都很好,大家都很好,大家都很好。能量,padhang sing dhuwur,或者merkuri,或者红外线,或者紫外线,或者刚关电磁,或者…

  • Class 1 Class 0橡塑绝缘材料

    Kelas 1 Kelas 0 karet isolasi plastik…

    Kinerja keamanan kebakaran sing dhuwur Kinerja tahan karat saka produk karet lan plastik warna B1 kanthi lengkap memenuhi persyaratan kelas B1 sing bisa diresiki lan ing ndhuwur sing ditemtokake ing GB 8627“Cara Klasifikasi Kinerja Pembakaran Bahan Bangunan”。Nganggo formula perlindungan lingkungan sing unik, bahan ing kondisi pembakaran, konsentrasi kumelun sithik, nalika pembakaran ora bakal mbebayani asap awak manungsa。Kepemilikan纳米微泡…

KAMI Kasedhiya ALAT KUALITAS唱Dhuwur

teknik北城

Dipercaya、pilih基塔

Babagan北城

  • 公司

Katrangan ringkes:

亚博网AppCESE2 (Thailand) Co.Ltd, didegaké ing 2016, dununge ing Bangkok, ibukutha Thailand。中国电子系统工程第二建设有限公司sing dipasang ing CEC。
她是一个很好的朋友,她是一个很好的朋友,她是一个很好的朋友。Kita nyedhiyakake layanan专业的kanggo konstruksi pabrik teknologi tinggi kanthi skala semikonduktor, tampilan panel datar, panganan lan obat-obatan, ilmu kehidupan, lembaga riset ilmiah, energi anyar, perlindungan lingkungan industri, bisnis cerdas, lan liya-liyane。Solusi rekayasa sistematis mandheg LAN kabeh-kabeh kanggo industrial manufacturing teknologi tinggi。

Baidu