BANNER11
BANNER11-1
BANNER113

ОБЕДУВАМЕ ОПРЕМА ЗА ВИСОК КВАЛИТЕТ

нашитепроизводи

 • 3芯4芯交联聚乙烯绝缘电力电缆

  3 -јадрен4 -јадренкабелзанапојувањеизолиран聚乙烯

  交联聚乙烯IEC60502,BS,DIN,ASTM,GB12706-2008 35千伏电力变压器。交联聚乙烯交联聚乙烯。。。

 • 亚博苹果App岩棉夹芯板,双层氧化镁板

  сендвич панел од камена волна со двослоен маг…

  ИменапроизводотСендвичпанелодволнавоширинаШиринам900 980мммм1160 1180мммМаксималнадолжина6000ммилиприлагоденадебелинана墙идот50ммм75 100мммДебелинаналицетоначелик0,5 - 1,0ммНадворешнаплочаМатеријалPPGI, Al-mg-M, nЛегиранчелик,党卫军челик,Ti-Znчелик,HPL, VCMобложувањеPE、PVDF、黄芪丹参滴丸ОсновенматеријалEPSрамкаструктурапоцинкуванаилиструктуранарамканапрофилПрименаХемиска,медицинска,електрична,храна,фармацевтскачистапросторијаДонесуваквалитетенповршинскилистPCGIсопополнувач每股收益。Хан……

 • 亚博mg免费一级节能直边型LED清洁面板灯

  1Класазазаштеданаенергијатипнаправработ领导领导cl……

  ИменапроизводотСветлозачистаплочана领导——типнаправрабМоќност14 w 28 w 18 w 36 wПотеклоКинаНапонAC200VНивонаизолацијаКласа1СертификатCE CCC RoHSСветлосветлоизлегувацелоснорамно,сопоширокаголнасветлина。Специјалендизајннаколото,задасеизбегнеединственалошаламб,авлијаенацелокупниотефек,тослободенодрадиопречки,немадајазагадуваживотнатасредина。Заштеданаенергиј,ависокаосветленост,немажива,немаинфрацрвенизрац,инемаУЛТРАВИОЛЕТ,немаелектромагнетнипречки,нема……

 • Class 1 Class 0橡塑绝缘材料

  Класа 1 класа 0 гумена пластична изолација материјал ...

  ВисокиперформансизазаштитаодпожарОгноотпорнатаизведбанагумаипластичнипроизводивобојаКласаБ1целосногиисполнувабарањатаназапаливакласаБ1ипогоре,утврденивоМК8627”Методнакласификацијанаизведбатанасогорувањетонаградежнитематеријали”。Донесетејаединственатаформулазазаштитанаживотнатасредина,материјалотвосостојбанасогорување,концентрацијатаначадемала,когасогорувањетонемадапроизведештетнозачадотначовечкототело。Комерцијален нано микро фоа…

ОБЕДУВАМЕ ОПРЕМА ЗА ВИСОК КВАЛИТЕТ

нашиот инженеринг

Верувајте ни, изберете нè

Занас

 • 公司

Краток опис:

CESE2(Тајланд)копродукции,основанаво2016година,сенаоѓавоБангкок,главниотграднаТајланд。ТојеподреденнаКинескиотелектронскисистеминженерингбр。2Конструкцијакопродукции,有限公司штоеприкаченнаЦИК。
Ниесмеориентираниконклиентитеијатретирамеводечкататехнологијанаинженерствоначистисистемикаконашаосновнаконкурентност。Ниеобезбедувамепрофесионалниуслугизависоко——технолошкаизградбанафабрикиодобластанаполупроводници,раменекран,хранаифармацевтскипроизвод,иживотнинауки,научно——истражувачкиинститути,новаенергија,индустрисказаштитанаживотнатасредина,паметенбизниситн。,Покрајтоаниеснабдувамеедношалтерскиисеопфатнисистематскирешенијазаинженерствозависоко——технолошкаиндустријазапроизводство。

Baidu