BANNER11
BANNER11-1
BANNER113

我叫乌兰·斯蒂干

produk urang

  • 3芯4芯交联聚乙烯绝缘电力电缆

    3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan terisolasi

    标准IEC60502, BS, DIN, ASTM,GB12706-2008 Tegangan标准Hingga 35KV Konduktor Tambaga atanapi铝Konduktor Palang Bagian Dumasar kana kabutuhan klien Aplikasi中压电力电缆diango dina peletakan tetep pikeun nyebarkeun listrik dina AC dipeunteun Tegangan 35KV sareng handapeun saluran transi 35KVPaket Drum Kayu Paket atanapi Wesi-kai Drum Insulasi PVC atanapi XLPE XLPE kabel kakuatan terisolasi cog pikeun peletakan…

  • 亚博苹果App岩棉夹芯板,双层氧化镁板

    Panel sandwich wol batu sareng magnn layer gananda…

    外板材料PPGI, Al-m亚博苹果Appg-M, n合金钢,SS钢,Ti-Zn钢,HPL, VCM涂层PE, PVDF,bahan HDP Core Struktur EPS Frame Galvanis atanapi Struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI anu saé kalayan pangeuusi EPS。汉……

  • 亚博mg免费1类节能直边型LED洁净面板灯

    Ngahemat énergi kelas 1 tipe ujung lempeng LED cl…

    Nami Produk Jinis ujung lempeng LED bersih panel lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal China Voltage AC200V Level insulasi Kelas 1 Sértipikat CE CCC RoHS lampu tarang kaluar lengkep datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega。Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan。Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, henteu…

  • Class 1 Class 0橡塑绝缘材料

    Kelas 1 Kelas 0 karét insulasi mater…

    Kinerja kaamanan seuneu tinggi Kinerja seuneu tina Kelas B1 warna karét sareng produk plastik sapinuhna nyumponan sarat Kelas B1 anu kaambeu sareng saluhureun ditetepkeun dina GB 8627“Métode Klasifikasi pikeun Kinerja Pembakaran Bahan bangunn”。Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan anu unik, bahan dina kaayaan pembakaran, konsentrasi haseup leutik, nalika pembakaran moal ngahasilkeun bahaya pikeun haseup awak manusa。properties propinsi nano microro foa…

我叫乌兰·斯蒂干

rekayasa urang

你是我的朋友,我是你的朋友

Tentang神灵

  • 公司

Pedaran singget:

亚博网AppCESE2 (Thailand) Co.Ltd, didirikeun taun 2016, tempatna di Bangkok, ibukota Thailand。Éta bawahan ka Téknik sisstem Éléktronika China 2号Konstruksi Co.Ltd anu nempel kana CEC。
我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们。Kami nyayogikeun jasa propésional pikeun pangwangunan pabrik teknologi tinggi skala dina bidang semikonduktor, tampilan panel datar, tuangeun sareng farmasi, élmu kahirupan, lembaga panilitian ilmiah, énergi énggal, perlindungan lingkungan industri, bisnis pinter, sareng sajabina,Kami nyayogikeun hiji-eureun sareng sadaya-bérés solusi rékayasa sistematis pikeun industrial manufacturing tekologi tinggi。

Baidu